Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turistička atrakcija

Gradski bazeni u Slavonskom Brodu nisu ni dovršeni, a već hit

bazeni slavonski brod
Ivica Galovic/PIXSELL
18.06.2013.
u 18:17

Osnovnoškolci iz Splita, ali i agenti turističkih agencija među prvima su dobili priliku posjetiti kompleks bazena čije se otvaranje očekuje polovicom srpnja

Gradonačelnik Mirko Duspara i predsjednica Turističke zajednice Grada Slavonskog Broda Biljana Lončarić organizirali su posjet i razgledavanje novog kompleksa gradskih bazena na "Vijušu" učenicima osmih razreda osnovne škole "Mejaši" iz Splita, te zainteresiranim agentima hrvatskih putničkih agencija.

Unatoč činjenici da bazeni još nisu otvoreni jer se čeka dovršetak radova na uređenju velikog parkirališta i prilaznih cesta, mogli su vidjeti i prošetati glavnim kompleksom koji je u potpunosti dovršen, te se na licu mjesta upoznati sa jednim od najljepših bazenskih kompleksa u Hrvatskoj, vrijednim više od 50 milijuna kuna.

Kompleks raspolaže s tri unutarnja bazena i vanjskim olimpijskih dimenzija, saunama, fitnes dvoranama, solarijima, sunčalištima, restoranom i brojnim drugim zabavnim sadržajima. Glavni cilj susreta bio je osnovcima pokazati sve ono što su na izletu u Slavonski Brod nezaobilazno željeli vidjeti, te svakako promovirati novu ponudu grada agentima u svrhu zauzimanje boljih pozicija i mogućnosti turističke valorizacije gradskih bazena tijekom naredne kupališne sezone u 2014.godini. Za ovu je već prekasno jer će radovi završiti tek u prvoj polovini srpnja za kada je predviđeno i svečano otvorenje.

Splitski osnovci nisu mogli skriti svoje oduševljenje današnjim boravkom u Slavonskom Brodu, gdje su tijekom dopodneva razgledali brojne kulturne znamenitosti grada, tvrdjavu "Brod" i tvrđavske kazamate, franjevački samostan, brodski Korzo, galeriju Ružić i savsko šetalište, ali i neke zabavne sadržaje, pa su među njima gradske bazene jednoglasno proglasili svojim favoritom. Agenti putničkih agencija zadovoljni viđenim, moderni bazenski kompleks već ove godine će uvrstiti u svoje kataloge i ponuditi kao jednu od nezaobilaznih destinacija svim budućim turistima koji žele doći u Slavonski Brod.

>>Lorencin predstavio projekt '1000 bazena za hrvatski turizam'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije